Tarieven

Wij bieden onze programma’s en diensten tegen marktconforme prijzen. Dat wil zeggen een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, want wij willen dat iedereen kan sporten met goede begeleiding. Dit zijn onze 2019 tarieven:

  • € 175,- per 6 maanden
  • € 64,- per 2 maanden
  • € 295,- per jaar
  • € 46,50 per 2 maanden: Jeugdtarief 14 tm 16 jaar/ student Haagse Hogeschool
  • € 125,- per 6 maanden: Jeugdtarief/ HHS
  • Funxtion Interactive polsband: €10,-/jaar
  • Losse training/1 groepsles: € 10,-

Al eerder lid geweest? Dan hebben we voor jou  een speciaal tarief.  Slechts 4 maanden voor  € 115,-.  Klik hierOUD-LEDEN voor meer informatie.

Haagse Hogeschool Student!   Ben je een Haagse  Hogeschool-student? Dan is  er voor  jou een gereduceerd tarief; 46,50 euro/2 maanden of slechts 220 euro/jaar.

Eénmalig komen daarbij  introductie- c.q. inschrijfkosten van € 15,00

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken bel ons dan via telefoonnummer 0702162715 of kom direct langs.

BEDRIJFSFITNESS REGELING

Of u binnen uw bedrijf nu gebruik maakt van de werkkostenregeling of nog de oude regeling toepast; het is mogelijk uw werknemers een fitnessabonnement te bieden met belastingvoordeel. Door als werkgever het fitnessabonnement te betalen en de kosten te verrekenen met het brutoloon van uw werknemers, besparen uw werknemers op de belasting en de werkgever bespaart op de sociale lasten.Op deze manier probeert de Belastingdienst het sportgedrag van werkend Nederland te stimuleren. Maar er zitten een aantal belangrijke verschillen tussen de oude en de nieuwe situatie.

Oude situatie

Zo is het in de oude situatie nodig om aan de Belastingdienst te kunnen tonen dat het fitnesscentrum waar de werknemers sporten een contract heeft met het bedrijf. Daarnaast zijn alle werknemers van één productielocatie beperkt tot dat ene fitnesscentrum. Het is niet mogelijk een eigen centrum uit te zoeken.

Nieuwe situatie: De werkkostenregeling

Onder de werkkostenregeling heeft de Belastingdienst dit versoepeld. Niet langer bestaat er de noodzaak eerst een contract met een fitnesscentrum aan te gaan. Tegenwoordig kan een werknemer een eigen fitnesscentrum uitzoeken en de kosten bij de werkgever indienen. Deze verrekent ze als vanouds met het brutoloon, waardoor zowel werknemer als werkgever besparen.

Wanneer de werkgever er zorg voor draagt dat de kosten niet buiten de forfaitaire ruimte komen, zal er geen eindheffing plaats vinden. Tevens is er niet langer de noodzaak uitgaven minutieus op te splitsen per werknemer. De Belastingdienst heeft met de komst van de werkkostenregeling de administratie voor het doen van vergoedingen en verstrekkingen als werkgever flink versimpeld.

Health & Sports Club Westduin is aangesloten bij verschillende bedrijfsfitness-organisaties, waaronder Nationale Gezondheidspas, Fitpas & Bedrijfsfitnessonline.