Fitness

Onze fitness ruimte is functioneel met een warme persoonlijke sfeer. Het hoge plafond en ruime bewegingsruimte tussen de toestellen kenmerken deze ruimte.  De persoonlijke sfeer wordt vooral bepaald door de mensen en hoe zij met elkaar omgaan. Dit zijn de woorden die wij regelmatig terugkrijgen van onze leden: vriendelijk, ontspannen, deskundig, veilig en persoonlijke aandacht.

Als je het plezierig vindt om in deze sfeer te trainen bieden wij je de volgende programma’s:
Rug & Buik-circuit
In 10 min klaar met je rompspieren. Een aanrader voor iedereen!!

Individuele gezondheidsprogramma’s
legpressVoor deze programma’s kun je dagelijks terecht. Je begint met een warming up, waarna je met behulp van een persoonlijke trainingskaart, je op-maat opgestelde programma op de fitnesstoestellen uitvoert. Op maat betekent dat de belasting en oefeningen op jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn bepaald.

 

IMG_0183Een belangrijk onderdeel van je persoonlijke programma is Cardiofitness. Hierbij ligt naast het versterken van de spieren, het accent op je uithoudingsvermogen (cardiovasculair systeem). Door middel van hartslagmeting op de cardioapparatuur wordt je optimale hartslagfrequentie in de gaten gehouden.

 

IMG_0186Voor 55+’ers en voor jeugd tot 16 jaar stellen wij programma’s samen met oefeningen die aangepast zijn aan de leeftijd van de deelnemers.

Natuurlijk kun je ook vrij, individueel trainen. Als je wilt geven wij je advies over het programma dat je het beste kunt volgen om je doelstelling(en) te bereiken. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig in de zaal.

Kom langs voor een proeftraining of bel ons voor een afspraak, telefoonnummer 070-4483286.