Faqs Coronavirus & Hscw

Is Health & Sports Club Westduin open?
De club lijkt nu gesloten tot 1 september, maar hebben goede hoop dat we eerder open mogen. Ons buitenprogramma start in ieder geval op 13 mei op onze binnenplaats.

Hebben jullie een programma dat ik thuis kan doen?
Als lid van Hscw kun je gebruik maken van de trainingen die wij om de 3 dagen posten op Facebook, Instagram & op deze site. Tevens hebben wij een online platform voor onze leden: www.Funxtion-virtual.com, hierop kun je nog veel meer trainingen vinden; wil jij het wachtwoord, mail ons dan even op info@hscw.nl

Wat nu met mijn lidmaatschap?                                                                            

Wij zijn ons ervan bewust dat het voor sommige leden net zo’n uitdagende tijd is als voor ons. Dit heeft ons doen besluiten om als centrum 2/3 van de periode die wij door de maatregel gesloten zijn geweest voor onze rekening te nemen en zullen jullie abonnement voor deze periode doorschuiven. Wij hopen het op deze manier voor zowel jullie als voor het centrum dragelijk te maken. Dit houdt in dat vanaf het moment dat wij weer open zijn, het abonnement automatisch wordt doorgeschoven. De overeengekomen contractperiode van het abonnement wordt dus met de hierboven genoemde periode verlengd.

Diegenen die geen gebruik willen maken van deze regeling en hun abonnement willen laten doorlopen, kunnen dit via info@hscw.nl doorgeven. Wij danken jullie bij voorbaat voor deze steun.

Hscw zal geen geld terug betalen.