Total Body Workout/ HIIT & Strong

Als je op zoek bent naar een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterking, dan is onze Bodyshape/Total Body les echt iets voor jou. We maken gebruik van materialen, zoals gewichtjes en elastieken, om de weerstand te vergroten waardoor de uithoudingsvermogen en kracht van je spieren worden vergroot en je lenigheid zal toenemen.

Bodyshape/Total Body is voor iedereen geschikt. Een simpele en doeltreffende workout voor je hele lichaam, zonder ingewikkelde danspassen of choreografie.

Nieuw op Woensdag: HIIT & Strong!
Deze les is een High Intensity workout waarbij de op maat gemaakte muziek je door unieke choreos en allerlei bewegingen leidt. De bekende fitnessoefeningen (squats, push ups enz) worden afgewisseld met oefeningen uit vechtsporten (boksen en karate). HIIT & STRONG is een echte workout voor jouw conditie, kracht, vetverbranding, maar ook voor mobiliteit en balans!
Doe jij mee aan deze pittige, maar erg leuke les?

Doe een proefles en ervaar zelf wat deze effectieve workout voor jou doet. Bel ons voor een afspraak, telefoonnummer 070-2162715.