Programma

Ons programma is uitgebreid en multifunctioneel, zodat iedereen bij ons terecht kan. Ook als het gaat om blessures en revalidatie, hebben wij de expertise en ervaring in huis om je verder te helpen.

Collage Aanbodpage

Ons aanbod:
Fitness: Mooie hoge ruimte met de meest geavanceerde apparatuur van Matrix & Life Fitness.Persoonlijk & hoog opgeleide begeleiding.   Aerobics: Verzamelnaam van  dans & oefeningen op muziek, die gericht zijn om je kracht, flexibiliteit, coördinatie en conditie te trainen.

  • Zumba: een fitnessprogramma op muziek dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia.
  • Bodyshape: conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterking.
  • Streetdance: verzamelnaam voor dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen.
  • Boksles/Circuittraining: intensieve training waarbij de coördinatie van handen & voeten, coretraining en conditie centraal staan. De circuittraining richt nu extra aandacht op de wintersport!
  • Loop- en Conditietrainingen: Heerlijke groepsles in de duinen en op het strand. Vraag naar het instapniveau!
  • Kids hockey : in samenwerking met go4hockey organiseren wij het lesprogramma Fun4Hockey bedoeld voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Dit programma is speciaal ontwikkeld om de jonge kids spelenderwijs goed te leren bewegen. Start van de nieuwe lessenreeks 13 & 15  september 2017.
  • Personal Training: op-maat-gemaakte 1:1 trainingsprogramma met een ervaren trainer. Ook bedoeld voor na-revalidatie!
  • Revalidatie & Fysiotherapie: In samenwerking met onze specialisten kun je komen (na-)revalideren. Uiteraard wordt dit gedaan in overleg met jouw eigen behandelaar. Extra service: elke 2 weken staat op dinsdagavond onze fysiotherapeut klaar, om je te helpen met jouw fysieke probleem (op afspraak).
Dirk 1
Top beachvolleyballer Dirk Boehlé

Onze expertise gaat breed en diep, waardoor wij inmiddels meerdere topsporters hebben mogen trainen c.q. revalideren. Met plezier blijven we deze expertise uitbreiden.